Background Image

Bezorgen

BEZORGEN DOEN WE ZELF, DAARDOOR GARANDEREN WE EEN PERFECTE SERVICE!!

Alle wicker loungesets en andere kunststof vlechtwerk tuinmeubelen zoals ligbedden en barsets, worden kostenloos geleverd. Met een kleine uitzondering van onze op=op aanbiedingen, waarbij vermeld staat dat ze afgehaald dienen te worden in Eindhoven. In overleg kan er dan met bijbetaling toch aan huis geleverd worden. De geleverde lounge artikelen worden bij u thuis (beganegrond) in de tuin geleverd, de tuin moet dan wel normaal te bereiken zijn met een steekwagen. De spullen worden uitgepakt en neergezet. Wij nemen het verpakkingsmateriaal voor u mee retour. Mocht u op een verdieping wonen, dan dient u er zelf voor te zorgen dat de spullen naar boven worden gebracht. Vraagt u vooraf even wat mogelijk is. 
Alle producten die per post verzonden kunnen worden zoals kussenhoezen, sierkussens en afdekhoezen worden met een externe bezorgdienst meegegeven. 
In Nederland en België werken we met DHL parcel. Ook deze verzendkosten zijn in de prijs inbegrepen. Er worden dus nergens extra kosten voor berekend.
De kosten van retour zenden zijn voor de koper. Of u kunt het artikel zelf retourneren bij Arbrini in Eindhoven.

Wij proberen in onze bezorgrondes zoveel mogelijk rekening te houden met een passend tijdstip voor u, het is echter door de drukte op de weg en de routes die gereden moeten worden, niet altijd mogelijk hier exact aan tegemoet te komen, wij hopen op uw begrip hiervoor. Onze chauffeurs sturen echter op de afgesproken bezorgdag, tijdig een sms bericht zodat u weet hoe laat wij met uw bestelling voor de deur staan.
Bij levering in Nederland is het mogelijk om aan de deur te pinnen, helaas geldt dit niet voor onze klanten in België, dit i.v.m. de beveiligde netwerkomgeving van de betaalautomaat.

Bijna* altijd geldt vandaag besteld, morgen geleverd! Afhalen blijft dagelijks mogelijk, ook in de avonden en weekenden.

Heeft u een loungeset of ander artikel gezien, en wilt u weten hoe snel het geleverd kan worden? Bel dan gerust naar: Arianne op 0031615961744 of mail naar Arianne@arbrini.nl

* indien de bestelde producten op voorraad zijn en deze nog op de bezorgronde mee kunnen, echter doen wij altijd ons best onze producten zo snel mogelijk bij u thuis te leveren.