Background Image

Informatie over de Opbergtas

DE HANDYBAG, LOUNGE KUSSEN OPBERGTAS VAN ARBRINI.

Zoekt u een handige manier om al uw lounge-kussens bij elkaar op te bergen? Dan is deze handige universele opbergtas van Arbrini iets voor u.

De Handybag zoals wij bij Arbrini hem noemen is gemaakt van een kunststof materiaal voorzien van een coating aan de binnenzijde.
De tas is met zijn ruime afmetingen van 1.50m lang bij 70cm diep en 80cm hoog zeer geschikt voor het opbergen van al uw loungeset kussens en sier, deco kussens. Een volledige Arbrini opstelling (12-delige kussenset van 12cm dik) past in deze tas.
De tas is voor extra stevigheid voorzien van dubbele stiknaden en heeft aan de bovenzijde een kunststof rits om de tas mee te sluiten. Er zitten 2 hengsels aan de tas om deze mee te verplaatsen.
De tas kan makkelijk opgeborgen worden, en voorkomt dat alle kussens los rond slingeren door uw berging en vies worden. De tas is ook handig voor gebruik op de camping of in uw vakantiewoning.

Als u besluit de tas aan te schaffen dan willen we natuurlijk dat u zo optimaal mogelijk gebruik van de tas kan maken.
Vandaar dat het handig is het volgende in acht te nemen:

* Berg uw kussens altijd droog op in de tas, het beste daarbij de ritsen van de kussens open te laten om verstikking te voorkomen.
* Bij voorkeur uw kussens in een verwarmde berging opslaan.
* Laat de tas niet buiten staan.
* Laat de tas altijd een stukje open zodat deze kan ventileren.
* Als u de kussens van de Arbrini opstelling wil opbergen, plaats eerst de bankzittingen op de bodem op elkaar, de rugkussens van het bankdeel erachter steken, op elkaar. Vul daarna links en rechts met de resterende kussens.
* Houdt u er rekening mee dat als de tas volledig vol zit met kussens, het beter is deze even met 2 personen te verplaatsen. Hierbij gebruik makende van de eindhoeken van de tas. Dit om uitscheuren van de tas te voorkomen.

Mocht u vragen hebben over de opbergtas, of wilt u weten of deze ook voor uw loungeset geschikt is? Bel dan met Arianne: 0031615961744 of mail naar: info@arbrini.nl.