Background Image

Informatie over de standaard afdekhoezen

AFDEKHOES TYPE "REGENJAS" MATERIAAL VOOR UW LOUNGESET.


Als je een prachtige loungeset hebt aangeschaft komt al snel het opbergen van de kussens ter sprake. Voor de mensen die geen overkapping hebben waar ze de lounge bank het hele jaar door onder buiten laten staan moet je toch een handige oplossing hebben. Omdat je niet steeds heen en weer wilt lopen naar de schuur met je kussens, hebben we daar iets op gevonden. Voor zowel de loungesets, bartafels als ligbedden hebben we handige afdekhoezen in ons assortiment. Hier kan je in het voorjaar en zomer de kussens op de loungeset onder de afdekhoes buiten laten liggen.

De standaard afdekhoezen van "regenjas" materiaal zijn daarvoor uitermate geschikt. Ze zijn passend,op de maat van de loungebank (barset of ligbed) gemaakt, en met een handig aansnoerkoord eenvoudig en snel te installeren.
In de winter adviseren we de kussens binnen op te bergen in de lounge-kussen opbergtas. De bank niet afdekken in de winter.

Voor een optimaal gebruik van uw afdekhoezenset geven we de volgende tips:
- de hoes niet gebruiken bij harde wind of storm, deze kan dan scheuren.
- overtollig water wat op zich op de hoes verzameld, het beste dagelijks te verwijderen.
- rugkussens plat leggen onder de hoes zodat ze geen contact maken met de hoes, dit om eventueel doorlekken te voorkomen.
- bij langere afwezigheid zoals bijvoorbeeld vakantie de kussens binnen te leggen en de bank niet af te dekken.
- de hoes zal onder invloed van regen en zonlicht, lichter worden van kleur.


Mocht u de afdekhoezenset aan willen schaffen of heeft u nog vragen voor ons? Bel dan met Arianne: 0031615961744 of mail naar: info@arbrini.nl