Background Image

Gastenboek


Torvald07.08.2019 10:40
Loungeset Arbrini | Wit wicker
Blij verrast met de nog mooiere loungeset wit dan op de foto:-) Hij is écht wit, precies wat we zochten. Bedankt ook voor de correcte levering en het cadeautje:-)

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-arbrini/wit-wicker

Gea Smits24.07.2019 17:24
Loungeset Nova | zwart wicker
Ontzettend blij met onze prachtige loungeset Nova. We zijn echt overal wezen kijken maar nergens vonden wij zo'n mooie, comfortabele en betaalbare loungeset. Arbrini bedankt, ook voor de fijne correcte levering door 2 aardige chauffeurs.

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-nova/zwart-wicker-4

Lorena18.07.2019 16:05
Loungeset Arbrini | Wit wicker
Heel blij met onze mooie loungeset. Online besteld maar nog mooier dan op jullie site, echt super. Wij bevelen Arbrini dan ook aan:-)

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-arbrini/wit-wicker

fam Gruijters18.06.2019 19:38
Viareggio | Zwart wicker
Vandaag heerlijk kunnen genieten van de geleverde ligbedden, ze liggen echt top. Bedankt voor de snelle correcte service. Het kussen is ook lekker dik en wat ook superfijn is, is dat het bed wielen heeft waardoor ik het makkelijk kan verplaatsen als ik in de schaduw wil:-) groetjes uit Alblasserdam

 

https://www.arbrini.nl/ligbed-wicker/viareggio/viareggio-zwart

Erica 17.06.2019 10:58
Loungeset Curved | Kunststof rondwicker Grijs
Super enthousiast over onze nieuwe loungeset Curved, de set is in het echt nóg mooier dan op de site. De comfort rugkussens zitten echt heel fijn. Wij gaan zeker genieten. Ook super geholpen, zowel telefonisch als per mail, ook de chauffeurs die kwamen bezorgen waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Kortom een dikke pluim voor Arbrini

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-curved/kunststof-rondwicker-grijs

Michel Thomas31.05.2019 10:32
Loungeset Arbrini | Wit wicker
Arianne heeft ons keurig geholpen m.b.t. de juiste keuze. Op woensdag deze fantastische mooie set gekocht en 2 dagen later kwam de goed gehumeurde chauffeur hem keurig afleveren. Gelukkig nog op tijd i.v.m. de verjaardag van onze dochter. Wij hebben een duidelijke uitleg gekregen wat alle mogelijkheden zijn m.b.t. de opstelling en het onderhoud van de set. Een dikke pluim voor dit bedrijf en zoals Barrie Stevens zou zeggen vooral zo doorgaan !

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-arbrini/wit-wicker

Van Winsen27.04.2019 00:41
Loungeset Lineo | wicker Zwart
Tijdens het verplaatsen van onze loungeset zijn enkele verbindingsklemmetjes afgebroken. Nieuwe klemmetjes wilden we bij Arbrini bestellen. Binnen 2 dagen werden de klemmetjes door Arbrini zonder kosten met de post bezorgd. Wat een geweldige service!

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-lineo/wicker-zwart

van Boven28.03.2019 19:42
Loungeset Lineo | Rond Wicker Grijs
Heel fijn geholpen op elk vlak. Mooie loungeset ontvangen. Nou lekker van het voorjaar gaan genieten. Dankjewel mensen van ARBRINI. groet A van Boven

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-lineo/rond-wicker-grijs

Anoniem25.02.2019 17:05
Loungeset 2.30 x 2.30 | Wit
Mooie duidelijke website en een échte speciaalzaak. Bestelproces verliep vlot via telefonisch contact en email . Toen ik later een email stuurde over de aflevering van de loungeset, kreeg ik direct antwoord.(ook zeer netjes).

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-2-30-x-2-30/wit-10

van Hoof18.01.2019 15:27
Loungeset Lineo | wicker Wit
De loungeset is van uitstekende kwaliteit. Wij hebben ervoor gekozen om deze eerst te bezichtigen op de zaak. Wij werden bijzonder vriendelijk ontvangen en kregen uitgebreide uitleg. Ter plekke besloten tot koop en we konden de aankoop daar meteen afhandelen. Ook fijn dat we afspraken konden maken over de levering aangezien zij zelf de levering verzorgen. De spullen werden op de afgesproken dag geleverd. Zelden heb ik zo een klantvriendelijke levering mee gemaakt. De loungeset werd uitgepakt, opgesteld en we werden voorzien van veel uitleg en tips. Klasse!!!

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-lineo/wicker-wit

Ali16.01.2019 13:07
Loungeset Curved | Kunststof rondwicker Grijs
Bedankt voor de toffe loungeset, staat echt perfect op ons terras, helemaal blij mee:-) Complimenten ook voor de nette levering. Groeten uit Amsterdam

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-curved/kunststof-rondwicker-grijs

K. Janssen12.09.2018 15:43
Loungeset Lineo | Rond Wicker Grijs
Gisteravond laat nog contact gehad en deze fantastische set besteld. Vandaag al in huis! Aan huis gemonteerd en alle verpakkingen weer mee teruggenomen. Vrolijke en enthousiaste bezorger met productkennis. Prettige en fatsoenlijke service en erg blij met het eindresultaat!

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-lineo/rond-wicker-grijs

Ingrid16.08.2018 20:57
Loungeset Lungo | Rondwicker Grijs
Heel erg tevreden. Ik twijfelde en veel mailverkeer gehad (zelfs s'avonds). Arianne, heel erg bedankt voor je geduld. Uiteindelijk besteld op dinsdag, vandaag donderdag gebracht. Sympathatieke en enthousiaste chauffeur , netjes en duidelijk over gebruik en onderhoud . Heel erg blij mee, wat lief ook de persoonlijke noot en attentie daarbij. Al met al, supertevreden. Ga zo door!

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-lungo/rondwicker-grijs

nolf ann 03.08.2018 06:18
Loungeset Arbrini | Wit wicker
super content dat ik die site gevonden heb vriendelijke dame aan de telefoon chauffeur vriendelijk deed veel moeite om hem telkens anders te presenteren enz al karton mee enz ! alles zoals op de foto! thx

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-arbrini/wit-wicker

Carina03.07.2018 15:13
Loungeset Curved | Kunststof rondwicker Grijs
Ik ben onzettend blij dat ik jullie gevonden heb ! Contact met jullie was superlief en geweldige service ! En dan ook nog eens zulke klassevolle en supermooie tuinsets ! Ik ben heel erg blij met mijn aankoop.Hij staat supermooi op mijn terras ! De set is nog veel mooier in het echt dan op de foto en daar was hij al zo mooi !Dank je wel voor de hele professionele service.De hartelijke en behulpzame bediening zowel per e-mail als per telefoon.Het helpen in de beslissing welke set ik zou kiezen.( goede keuze ! Hij past perfect ! )De extra service voor de kussentjes (heel blij mee) De chauffeur die de levering heeft gedaan was ook erg vriendelijk,hele goede uitleg gekregen en heeft alles netjes uitgestald ! Dikke pluim ! Ik raad Arbrini aan iedereen aan ! Ik ga geweldig goede reclame voor jullie maken ! De buren keken hun ogen ook al uit :) Bewonderende blikken :) Ik ga zeker en vast nog accesoires bijkopen hiervoor bij jullie ..! tot later en dank jullie wel ! Top service en top bedrijf !

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-curved/kunststof-rondwicker-grijs