Background Image

Gastenboek


Angéle06.07.2020 19:45
Bartafel-set Wit | wicker
Super blij met mijn nieuwe bartafel!! Dat wordt heerlijk BBQ-en de hele zomer:-)

 

https://www.arbrini.nl/barset-wicker/bartafel-set-wit/wit-9

Fam. van Aaken17.06.2020 09:54
Loungeset Nova | wit wicker
Nog even een bedankje voor de zeer prettige ontvangst in jullie showroom, het goede advies en natuurlijk de prachtige bank die we nu in de tuin hebben staan. Ook de zeer vriendelijke chauffeur heeft ons nog allerlei tips gegeven waar we zeker wat mee gaan doen. Ga zo door! Wij bevelen jullie in ieder geval van harte aan.

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-nova/wit-wicker-4

Germaine Kanters21.05.2020 15:38
Aanbieding | Bartafelset Rondwicker grijs
Even laten weten dat we super blij zijn met de prachtige barset. We hebben er al flink gebruik van gemaakt. Volgend jaar komen we voor de bijpassende ligbedden. Bedankt voor de goede service!

 

https://www.arbrini.nl/loungeset-aanbiedingen/aanbieding/bartafelset-rondwicker-grijs

Daniel van den Hooven27.04.2020 19:13
Loungeset Arbrini | Grijs wicker
Wij hebben een paar jaar geleden een oud huisje gekocht en geheel opgeknapt. Als laatste hebben we de tuin gedaan en hebben we een Loungeset wicker zwart gekocht met tafel en verhoogde kussens. De set staat er nu drie jaar en wat is dat een geweldige aankoop geweest. We hebben alles nieuw gekocht, maar dit was onze beste aankoop en ook kregen we een geweldige service. Ik en Janny zaten vanmiddag op de set en toen dacht ik, ik schrijf eens een review jaren later

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-arbrini/grijs-wicker

G.06.03.2020 15:57
Loungeset Arbrini | Wit wicker
Blij met de prachtige witte loungeset. Zeer nette service. Laat het mooie weer maar komen, wij zijn er klaar voor:-)

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-arbrini/wit-wicker

dhr H.vh Laat02.01.2020 17:48
Loungeset Nova | zwart wicker
Beste mensen van arbrini, Jullie hebben een geweldig bedrijf en ons een prachtig mooie loungeset geleverd. Ik ben zeer prettig behandeld, zowel met advies, aankoop en levering. Dit wilde ik graag even zeggen! met de hartelijke groeten fam. vh. Laat

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-nova/zwart-wicker

Brit 26.11.2019 16:31
Lounge-fauteuils | Lineo zwart wicker
Super blij met de prachtige stoelen! Bedankt nog voor de fijne afhandeling.

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/lounge-fauteuils/lineo-zwart-4-stuks

Annabelle24.09.2019 11:54
Lounge-fauteuils | Arbrini rondwicker Grijs
Wowwww, supersnelle levering! Na deskundig advies is nog geen dag later mijn lounge fauteuil al geleverd! Hij is prachtig, spot on! Goede uitleg over onderhoud gekregen door professionele en aardige chauffeur. Dank Arianne!

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/lounge-fauteuils/grijs-riet

Wilfried Bergs23.08.2019 14:34
Loungeset Lineo | wicker Zwart
Vandaag is onze loungeset geleverd en wat we al dachten wat een plaatje. Ziet er prachtig uit en past goed bij ons dak terras. Voorafgaande aan de levering weren we keurig op de hoogte gehouden met betrekking tot levering en een sms gestuurd voor de aanstaande levering. De chauffeur was zeer vriendelijk en heeft ons een duidelijke uitleg gegeven omtrent de set voor onderhoud etc. Een echte aanrader is dit bedrijf omtrent duidelijkheid, levering, communicatie en uitleg tijdens levering.

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-lineo/wicker-zwart

Torvald07.08.2019 10:40
Loungeset Arbrini | Wit wicker
Blij verrast met de nog mooiere loungeset wit dan op de foto:-) Hij is écht wit, precies wat we zochten. Bedankt ook voor de correcte levering en het cadeautje:-)

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-arbrini/wit-wicker

Gea Smits24.07.2019 17:24
Loungeset Nova | zwart wicker
Ontzettend blij met onze prachtige loungeset Nova. We zijn echt overal wezen kijken maar nergens vonden wij zo'n mooie, comfortabele en betaalbare loungeset. Arbrini bedankt, ook voor de fijne correcte levering door 2 aardige chauffeurs.

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-nova/zwart-wicker-4

Lorena18.07.2019 16:05
Loungeset Arbrini | Wit wicker
Heel blij met onze mooie loungeset. Online besteld maar nog mooier dan op jullie site, echt super. Wij bevelen Arbrini dan ook aan:-)

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-arbrini/wit-wicker

fam Gruijters18.06.2019 19:38
Viareggio | Zwart wicker
Vandaag heerlijk kunnen genieten van de geleverde ligbedden, ze liggen echt top. Bedankt voor de snelle correcte service. Het kussen is ook lekker dik en wat ook superfijn is, is dat het bed wielen heeft waardoor ik het makkelijk kan verplaatsen als ik in de schaduw wil:-) groetjes uit Alblasserdam

 

https://www.arbrini.nl/ligbed-wicker/viareggio/viareggio-zwart

Erica 17.06.2019 10:58
Loungeset Curved | Kunststof rondwicker Grijs
Super enthousiast over onze nieuwe loungeset Curved, de set is in het echt nóg mooier dan op de site. De comfort rugkussens zitten echt heel fijn. Wij gaan zeker genieten. Ook super geholpen, zowel telefonisch als per mail, ook de chauffeurs die kwamen bezorgen waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Kortom een dikke pluim voor Arbrini

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-curved/kunststof-rondwicker-grijs

Michel Thomas31.05.2019 10:32
Loungeset Arbrini | Wit wicker
Arianne heeft ons keurig geholpen m.b.t. de juiste keuze. Op woensdag deze fantastische mooie set gekocht en 2 dagen later kwam de goed gehumeurde chauffeur hem keurig afleveren. Gelukkig nog op tijd i.v.m. de verjaardag van onze dochter. Wij hebben een duidelijke uitleg gekregen wat alle mogelijkheden zijn m.b.t. de opstelling en het onderhoud van de set. Een dikke pluim voor dit bedrijf en zoals Barrie Stevens zou zeggen vooral zo doorgaan !

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-arbrini/wit-wicker