Background Image

Gastenboek


G.06.03.2020 15:57
Loungeset Arbrini | Wit wicker
Blij met de prachtige witte loungeset. Zeer nette service. Laat het mooie weer maar komen, wij zijn er klaar voor:-)

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-arbrini/wit-wicker

dhr H.vh Laat02.01.2020 17:48
Loungeset Nova | zwart wicker
Beste mensen van arbrini, Jullie hebben een geweldig bedrijf en ons een prachtig mooie loungeset geleverd. Ik ben zeer prettig behandeld, zowel met advies, aankoop en levering. Dit wilde ik graag even zeggen! met de hartelijke groeten fam. vh. Laat

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-nova/zwart-wicker

Brit 26.11.2019 16:31
Lounge-fauteuils | Lineo zwart wicker
Super blij met de prachtige stoelen! Bedankt nog voor de fijne afhandeling.

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/lounge-fauteuils/lineo-zwart-4-stuks

Annabelle24.09.2019 11:54
Lounge-fauteuils | Arbrini rondwicker Grijs
Wowwww, supersnelle levering! Na deskundig advies is nog geen dag later mijn lounge fauteuil al geleverd! Hij is prachtig, spot on! Goede uitleg over onderhoud gekregen door professionele en aardige chauffeur. Dank Arianne!

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/lounge-fauteuils/grijs-riet

Wilfried Bergs23.08.2019 14:34
Loungeset Lineo | wicker Zwart
Vandaag is onze loungeset geleverd en wat we al dachten wat een plaatje. Ziet er prachtig uit en past goed bij ons dak terras. Voorafgaande aan de levering weren we keurig op de hoogte gehouden met betrekking tot levering en een sms gestuurd voor de aanstaande levering. De chauffeur was zeer vriendelijk en heeft ons een duidelijke uitleg gegeven omtrent de set voor onderhoud etc. Een echte aanrader is dit bedrijf omtrent duidelijkheid, levering, communicatie en uitleg tijdens levering.

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-lineo/wicker-zwart

Torvald07.08.2019 10:40
Loungeset Arbrini | Wit wicker
Blij verrast met de nog mooiere loungeset wit dan op de foto:-) Hij is écht wit, precies wat we zochten. Bedankt ook voor de correcte levering en het cadeautje:-)

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-arbrini/wit-wicker

Gea Smits24.07.2019 17:24
Loungeset Nova | zwart wicker
Ontzettend blij met onze prachtige loungeset Nova. We zijn echt overal wezen kijken maar nergens vonden wij zo'n mooie, comfortabele en betaalbare loungeset. Arbrini bedankt, ook voor de fijne correcte levering door 2 aardige chauffeurs.

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-nova/zwart-wicker-4

Lorena18.07.2019 16:05
Loungeset Arbrini | Wit wicker
Heel blij met onze mooie loungeset. Online besteld maar nog mooier dan op jullie site, echt super. Wij bevelen Arbrini dan ook aan:-)

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-arbrini/wit-wicker

fam Gruijters18.06.2019 19:38
Viareggio | Zwart wicker
Vandaag heerlijk kunnen genieten van de geleverde ligbedden, ze liggen echt top. Bedankt voor de snelle correcte service. Het kussen is ook lekker dik en wat ook superfijn is, is dat het bed wielen heeft waardoor ik het makkelijk kan verplaatsen als ik in de schaduw wil:-) groetjes uit Alblasserdam

 

https://www.arbrini.nl/ligbed-wicker/viareggio/viareggio-zwart

Erica 17.06.2019 10:58
Loungeset Curved | Kunststof rondwicker Grijs
Super enthousiast over onze nieuwe loungeset Curved, de set is in het echt nóg mooier dan op de site. De comfort rugkussens zitten echt heel fijn. Wij gaan zeker genieten. Ook super geholpen, zowel telefonisch als per mail, ook de chauffeurs die kwamen bezorgen waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Kortom een dikke pluim voor Arbrini

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-curved/kunststof-rondwicker-grijs

Michel Thomas31.05.2019 10:32
Loungeset Arbrini | Wit wicker
Arianne heeft ons keurig geholpen m.b.t. de juiste keuze. Op woensdag deze fantastische mooie set gekocht en 2 dagen later kwam de goed gehumeurde chauffeur hem keurig afleveren. Gelukkig nog op tijd i.v.m. de verjaardag van onze dochter. Wij hebben een duidelijke uitleg gekregen wat alle mogelijkheden zijn m.b.t. de opstelling en het onderhoud van de set. Een dikke pluim voor dit bedrijf en zoals Barrie Stevens zou zeggen vooral zo doorgaan !

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-arbrini/wit-wicker

Van Winsen27.04.2019 00:41
Loungeset Lineo | wicker Zwart
Tijdens het verplaatsen van onze loungeset zijn enkele verbindingsklemmetjes afgebroken. Nieuwe klemmetjes wilden we bij Arbrini bestellen. Binnen 2 dagen werden de klemmetjes door Arbrini zonder kosten met de post bezorgd. Wat een geweldige service!

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-lineo/wicker-zwart

van Boven28.03.2019 19:42
Loungeset Lineo | Rond Wicker Grijs
Heel fijn geholpen op elk vlak. Mooie loungeset ontvangen. Nou lekker van het voorjaar gaan genieten. Dankjewel mensen van ARBRINI. groet A van Boven

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-lineo/rond-wicker-grijs

Anoniem25.02.2019 17:05
Loungeset 2.30 x 2.30 | Wit
Mooie duidelijke website en een échte speciaalzaak. Bestelproces verliep vlot via telefonisch contact en email . Toen ik later een email stuurde over de aflevering van de loungeset, kreeg ik direct antwoord.(ook zeer netjes).

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-2-30-x-2-30/wit-10

van Hoof18.01.2019 15:27
Loungeset Lineo | wicker Wit
De loungeset is van uitstekende kwaliteit. Wij hebben ervoor gekozen om deze eerst te bezichtigen op de zaak. Wij werden bijzonder vriendelijk ontvangen en kregen uitgebreide uitleg. Ter plekke besloten tot koop en we konden de aankoop daar meteen afhandelen. Ook fijn dat we afspraken konden maken over de levering aangezien zij zelf de levering verzorgen. De spullen werden op de afgesproken dag geleverd. Zelden heb ik zo een klantvriendelijke levering mee gemaakt. De loungeset werd uitgepakt, opgesteld en we werden voorzien van veel uitleg en tips. Klasse!!!

 

https://www.arbrini.nl/loungesets-wicker/loungeset-lineo/wicker-wit