Background Image

Aftellen tot het lounge voorjaar!

16.01 2018

Ook al is het nog winter, de dagen worden inmiddels langer dus het vooruitzicht op het voorjaar begint te komen. Na blue monday kan het alleen nog maar beter worden;-)

En hoe mooi wilt u dat het wordt? Zo mooi als onderstaand kan het ook bij u in de tuin worden. Deze prachtige design wicker lounge hoekbank designed by Arbrini is gevlochten van een platte zwart, kunststof draad. De hoekbank is voorzien van een rvs onderstel dat het geheel ruimtelijk doet overkomen op het terras. De comfortabele kussens zijn voorzien van lichtgrijze overtrekken. Hier is bewust voor gekozen omdat op deze stof, vuil en stof minder snel zichtbaar is;-) handig als u nog kleine kinderen of huisdieren heeft. De kussen hoezen kunnen echter in de wasmachine gewassen worden. En mocht er onverhoopt 1 stuk gaan, dan zijn deze hoezen per pakket bij te bestellen.

Hierboven een hoekbank opstelling van de Lineo zwart. Deze hoek meet 2.80 x 2.80 door de losse hocker die hier als tafel is gebruikt, in de hoek te schuiven, tovert u de bank eenvoudig om tot lig loungebed. Samen onderuit, in de tuin genietend van de ondergaande zon.

 

Hierboven is de hoek bank Lineo zwart gelijk opgesteld 2.80 x 2.80 maar is er gekozen voor een tafel met glasplaat i.p.v. de hocker met kussen. De tafel is met zijn 1 meter x 65cm net wat minder groot dan de hocker van 1 meter x 95cm en daardoor past deze beter op dit strakke vlonder terras. Zo blijft er nog voldoende ruimte over om om de set heen te lopen. Vanaf het voorjaar 2018, bestaat ook de mogelijkheid om op de tafel, los een kussen bij te kopen in een totaalpakket dat je bij de loungeset kunt aanschaffen. Zo maak je eenvoudig van de tafel ook een voetenbank. Wel zo fijn als je terras net even wat kleiner is, maar je ook de benen op de poef wilt leggen.

Hierboven is de hoek lounge bank Lineo zwart uitgebreid met een extra tussenstuk waardoor de hoek 3.60 x 3,60 wordt. Ook bestaat de mogelijkheid om los 1 of meerder lounge stoelen Lineo bij te bestellen. Nieuwsgierig geworden maar eerst even proefzitten? Bel gerust voor een afspraak in onze showroom.

« Terug naar het overzicht