Background Image

Arbrini wint de Opiness klantentevredenheid award 2018!

31.01 2018

Arbrini design tuinmeubelen, winnaar in de category webshops xs, met een klantenwaardering van 9,9 voor de geleverde service.

Heel trots zijn we bij www.arbrini.nl dat we na vorig jaar bij de Opiness awards 2017, een 3e plaats te hebben behaald, nu de eerste prijs hebben gewonnen bij de Opiness awards 2018. Een klanten tevredenheid-prijs. Hoe mooi is het dat onze eigen Arbrini klanten onze service beoordeelt hebben met een cijfer van maar liefst een 9,9. In ons streven naar 100% tevreden klanten, komen we aardig in de buurt, maar er blijft altijd een ruimte voor verbetering.

De punten waar onze klanten zeer over te spreken waren is als eerste: de snelle levering, en de snelle reactie op e-mailverkeer. De service, van a-z, van het begeleiden bij de aankoop tot het plaatsen van de loungeset in de tuin, en het retour nemen van het afval. Maar ook de extra tekst en uitleg van onze chauffeurs wordt zeer op prijs gesteld. En als derde punt, het meedenken, als u een tekening van uw terras meeneemt of een foto, zoeken we net zolang tot we de perfecte terras invulling hebben gevonden voor u, die ook binnen het budget past. 

Er is ons gevraagd, of we nog nieuwe dingen gaan doorvoeren het aankomende jaar, maar bij Arbrini gaan we geen vernieuwingen doorvoeren. We gaan er als vanouds tegen aan, om de klant dat fijne lounge-gevoel te geven. Blij zijn met je aankoop, en genieten van een mooie kwaliteit loungebank en prettige service. En mocht er onverhoopt iets zijn, ook klaar te staan met een passende oplossing.  Kortom de service die u van ons gewend bent. 

Alle lieve Arbrini klanten ontzettend bedankt voor jullie positieve reacties, want dankzij jullie hebben we deze prijs mogen ontvangen. Ons motto blijft: bent u tevreden, deel het met anderen, bent u niet tevreden meldt het aan ons! Samen gaan we er weer een fantastisch lounge seizoen van maken.

« Terug naar het overzicht