Background Image

Comfort is het toverwoord voor de tuin dit seizoen

14.09 2018

Comfortabel loungen? bij Arbrini kan dat:-)

Loungen en genieten in de tuin staat bij veel mensen op nummer 1, de zomer kan niet lang genoeg duren.

Ook bij Arbrini merken we dat mensen steeds meer voor comfort kiezen. Daarom hebben we al onze Arbrini en Curved, en Lungo loungesets voortaan ook leverbaar met comfort rugkussens die hogere rugondersteuning bieden.


Loungeset Nova in Renesse, een prachtige module lounge tuin bank van Arbrini met rvs onderstel. We hebben al jaren onze eigen lijn van lounge-kussens onder de merknaam LazyBear, omdat we het belangrijk vinden dat u als een luie beer kunt genieten van de rust in uw tuin. Wilt u echter voor ultiem comfort kiezen dan gaat u voor het nieuwste ontwerp van Arbrini, loungeset Nova. De loungeset Nova is verkrijgbaar in wit, zwart of rondwicker grijs vlechtwerk. Doordat u zelf de rugkussen kleuren mag bepalen, kunt u de set geheel naar eigen wens samenstellen en stylen. De set heeft maar liefst 20cm dikke zitkussens!                                            

 

Ook als u een vakantie woning bezit, of een huisje of sta-caravan heeft op een camping of vakantiepark, wilt u genieten op het terras. Links een prachtig terras bij een sta-caravan in Renesse aangekleed. Door de maten van Loungeset Nova, paste deze set echt exact op dit terras. Het fijne van de loungeset Nova is dat je de modules zelf kunt samenstellen zodat de set altijd passend gemaakt kan worden voor iedere tuin. Kijkt u voor inspiratie ook eens op ons Arbrini fotoboek op de website.

Door de zeer comfortabele zitkussens van 20cm en de dikke met synthetische wol gevulde rugkussens biedt deze set het comfort van uw binnenbank, maar dan voor buiten.                                                      

 

Loungeset Nova rondwicker grijs als lange tuin bank opgesteld, hier is gekozen voor de streeppatroon rug en sierkussens.      

 De loungeset Nova heeft als tafelkeuze een hocker (voetenbank met kussen), of een tafel met Polywood top (kunststof houtlook) van 95x95cm, of u kiest voor 2 ronde salontafels met verschillende hoogte en grote, voor een speels effect. De ronde salontafels zijn ook handig om naast de bank op te stellen als bijzettafel. Kortom bepaal zelf hoe u, uw terras invult met de vele opstelling en keuze mogelijkheden van loungeset Nova design by Arbrini.

 

Nieuwsgierig geworden wat voor u de perfecte lounge-opstelling zou kunnen zijn? Bel of mail dan naar info@arbrini.nl of bel voor een afspraak en bezoek onze showroom. Dagelijks op afspraak geopend met uitzondering van de zondag.                                                                                                                                                          

Loungeset Nova rondwicker grijs, een module hoekbank met losse ronde bijzettafels met glasplaat en sierkussens in mintgroen.

 

« Terug naar het overzicht