Background Image

Lounge-seizoen 2018!

29.05 2018

Het lounge-seizoen 2018 is inmiddels gestart. 

Het is pas Mei maar we hebben al heel wat mooie dagen gehad en zelfs al méér dan zomerse temperaturen. Eindelijk is het buiten, tuin seizoen weer begonnen, de BBQ is weer uit de schuur gehaald en de loungeset staat te pronken op het terras. Ook dit jaar wordt er weel veel gekozen voor een strak design loungeset zoals bijvoorbeeld de Lineo, met zwevend onderstel. Een prachtig design wicker loungeset die ook nog eens heerlijk en comfortabel zit. En het leuke van Loungeset Lineo is dat u eindeloos kunt variëren met de opstelling ervan. Hieronder Loungeset Lineo wit, uitgebreid met een extra tussenstuk en voorzien van prachtige Nova sierkussens. Niet alleen mooi maar ook nog eens fijn zitten en loungen.

Loungeset Lineo wit wicker extra uitgebreid en voorzien van Nova sierkussens

De loungeset Lineo is zoals alle loungesets van Arbrini, aan te passen naar eigen wens. Wilt u de bank groter maken, kleiner maken of met een losse stoel erbij, dat kan. Liever geen tafel omdat u al een vuurtafel heeft, of toch maar 2 tafeltjes waarvan je er één met behulp van een los kussen tot voetenbank omtovert,  alles is mogelijk. De loungeset Lineo is ook te verkrijgen als hoekbank. Hier onder de loungeset Lineo rondwicker vlechtwerk in 2.80 x 2.80 opstelling met de hocker als tafel, hier gebruikt als extra zitplaats.

                                                                                                                                                       Loungeset Lineo hoekbank rond wicker 2.80 x 2.80 m. met hocker als tafel

Bij de loungeset Lineo hebben we tegenwoordig de mogelijkheid tot het los bijbestellen van een totaalpakket waarin afhankelijk van welke opstelling u heeft, o.a. de afdekhoezen voor de loungeset zitten.  Ook zijn er profielen om de bankdelen aan elkaar te maken (niet bij de rondwicker variant) en als er bij de set een tafel zit, wordt daar een kussen op bijgeleverd zodat u er een hocker van kunt maken. Hier onder loungeset Lineo zwart 3.80m. opstelling met losse stoel, en een kussen op de tafel om deze als poef voetenbank te gebruiken.

Loungeset Lineo zwart 3.80m. met tafelkussen op de tafel

« Terug naar het overzicht