Background Image

Loungeset of lounge stoelen set?

18.06 2018

Bent u op zoek naar een loungeset opstelling of wilt u liever een lounge-stoelen set? Steeds meer mensen kiezen ervoor om een tweede terras in te richten met een bijpassende lounge-stoelen set. Op het ene terras lekker loungen, hangen en relaxen. Op het andere terras, borrelen, lezen en kletsen. Leuk als de tuin dan ook 2 terrassen heeft die qua aankleding bij elkaar passen. Of zoals hieronder een dakterras waar je ook nog heerlijk wilt zonnen, op een bijpassend verstelbaar ligbed in dezelfde kleur als de lounge-stoelen.

Lounge-fauteuil-set-Lineo-wit-wicker-design-lounge-ligbed

Van de Loungeset Lineo zijn zowel de losse stoelen, als de standaard lange lounge bank, of de loungeset Lineo hoekbank onderling ideaal te combineren. Ook leuk als u net even een plekje op een wat kleiner terras of in de voortuin wilt invullen voor de ochtend koffie met zon. Als er onverwacht visite komt kan de losse stoel eenvoudig bij de lounge hoekbank geplaatst worden om meer mensen kwijt te kunnen.

Loungeset Lineo wit 3.80 opgesteld als 3m. bank met los tussenstuk als zitplaats, stoel. Lounge-fauteuil set Lineo wit wicker met 4 stoelen en tafel met glasplaat, in style loungen en genieten met deze prachtige design tuin stoelen set.Hoekbank Lineo wit 2.80 x 2.80 met hocker als voetenbank, design met comfort gecombineerd voor buiten in de tuin. Super lounge xxl bank Lineo wit wicker met design comfort kussens Nova van Arbrini

Foto 1: Loungeset Lineo 3.80m. opgesteld als 3m. bank met los tussenstuk als stoel. Gemakkelijk als er meer visite komt en u niet met z'n allen op 1 rij wilt zitten.

Foto 2: Lounge fauteuil set Lineo wit wicker met 4 luxe grote fauteuils met 30cm brede armleuningen met tafel en glasplaat. De rvs tafelplaat zorgt voor de finishing touch.

Foto 3: De hoekbank Lineo wit 2.80 x 2.80 is ook eenvoudig op te stellen als een hoekbank van 2 x 3.60. Ook kan deze uitgebreid worden met steeds een tussenstuk van 80cm.

Foto 4: De standaard Loungeset Lineo 3.80 uitgebreid met 1 extra tussenstuk waardoor er een super lange xxl bank van 4.60m. ontstaat, niet alleen prachtig, maar ook veel plek om te zitten, liggen en loungen!

Kortom de loungeset Lineo biedt vele mogelijkheden om tot de perfecte lounge-opstelling voor u te komen. Mocht uw opstelling er niet bijstaan, vraag dan gerust naar de mogelijkheden, want er kan nog veel meer met deze prachtige lounge design tuinbank van Arbrini. Kom gerust langs op afspraak in onze showroom om deze, en andere sets te komen bekijken en testen. U bent dagelijks welkom op afspraak met uitzondering van de zondag.

« Terug naar het overzicht