Background Image

Module Loungeset Nova, design you're own style....

16.02 2018

Nieuw! design loungeset Nova, bepaal zelf hoe u lounget!

Loungeset Nova, is een nieuwe vorm van loungen. We brengen bij Arbrini, het comfort van binnen nu ook naar buiten de tuin in.
U kunt zelf uw eigen loungeset met modules samenstellen. Mocht u hulp nodig hebben vraag dan gerust onze hulp bij het vinden van de perfecte lounge opstelling voor uw terras.
Detail loungeset Nova wit met tussentafel met polywood top, en roze sierkussens  Design loungeset Nova wit met standaard antraciet grijze 20cm dikke luxe outdoor kussens.
De set bestaat uit verschillende maten losse modules waarmee je zelf een grote hoekbank, of liever je DIY lange loungeset opstelling kunt maken.
De set is te verkrijgen in wit en zwart wicker kunststof plat vlechtwerk of in grijs rond wicker vlechtwerk.
Het onderstel van deze set is gemaakt van 304 rvs.

Het binnenwerk van deze zeer luxe tuinbank is gemaakt van gemoffeld aluminium waardoor de loungeset Nova het hele jaar door, buiten kan blijven staan. Doordat deze set over maar liefst 20cm dikke zitkussens van top kwaliteit beschikt, zit u voortaan liever buiten in de tuin
De verschillende formaten rugkussens zorgen ervoor dat het voor zowel kleinere als langere mensen, optimaal comfortabel loungen wordt. Het leuke van de loungeset Nova (een design van Arbrini) is, dat u ook nog eens keuze heeft uit wel 25 kleuren rugkussens. Niet voor niets zeggen wij bij Arbrini,  Nova, design youre own style.
Design lounge hoekbank Nova wit designed by Arbrini, met 20cm dikke all-weather zitkussens
Door zelf te mixen en matchen met de verschillende delen als ook de kleur en samenstelling van de kussens, kiest u zelf uw eigen droom loungeset. De sets zijn ook direct uit voorraad leverbaar. U kunt nu al reserveren voor levering in het voorjaar.
Zodra de zon gaat schijnen kunt u direct genieten van uw tuin. Dus wacht niet langer en maak een afspraak om te komen proefloungen in Eindhoven.

Onze showroom is dagelijks op afspraak geopend met uitzondering van de zondag, of bestel online. Graag tot snel, bij Arbrini.

 Loungeset Nova rond wicker grijs, een design lounge hoekbank  met luxe comfort kussens

 

« Terug naar het overzicht