Background Image

Nieuw!! Limited edition loungeset Lineo plat wicker grijs

14.02 2018

NIEUW! Loungeset Lineo plat wicker grijs, in verschillende opstellingen verkrijgbaar. 

Na veel positieve reactie op de zwarte, witte en rondwicker grijze Lineo loungesets, hebben we er dit jaar voor gekozen een beperkte oplage te maken in grijs plat wicker. Voor de snelle beslisser, nieuw en tijdelijk in ons assortiment, zolang de voorraad strekt! Deze 3.80m. lange loungeset Lineo in plat grijs wicker vlechtwerk met licht opgeruwd vlechtwerk, oogt zeer natuurlijk en past perfect op uw terras. Ook te verkrijgen als hoekbank opstelling eventueel met extra losse fauteuil(s).

Strak design loungeset Lineo plat wicker grijs met losse luxe fauteuil, en rvs onderstel.

Limited edition, loungeset Lineo plat wicker grijs.

Design loungeset Lineo grijs, is een eigen ontwerp lounge-tuinbank van Arbrini, uitgevoerd in plat grijs wicker kunststof vlechtwerk, en in beperkte oplage leverbaar. Deze limited edition trendy lounge-bank is voorzien van een RVS onderstel. Door de hoge rugondersteuning en 12cm dikke comfortabele lounge-kussens wordt het optimaal loungen en genieten op deze strakke tuin set. 

Het leuke van de loungeset Lineo is dat je er verschillende opstelling van kunt maken, zoals hieronder waar de hocker als hoekstuk is neergezet, en je een hoekbank krijgt. De hoek kan ook de andere kant opgemaakt worden.  Door het rvs onderstel oogt deze set zeer ruimtelijk op het terras. Deze Lineo grijs plat wicker is van een opgeruwd kunststof gevlochten waardoor deze natuurlijk oogt, maar door de strakke lijnen nog steeds perfect in een designer tuin past.

 Design loungeset Lineo grijs wicker, 3.80m lange lounge tuin bank, opgesteld als hoekbank, met voetenbank en tafel.

Nieuwsgierig geworden naar deze prachtige grijze loungeset Lineo? Maak dan gerust een afspraak om de showroom te bezoeken, maar wacht niet te lang, we zijn namelijk al begonnen met aftellen:-) en op=op. 

 

« Terug naar het overzicht