Background Image

Op voorraad bij Arbrini, betekent direct leverbaar!

19.03 2018

Staat er direct leverbaar bij Arbrini, dan bedoelen we ook direct leverbaar!

Zodra de eerste zonnestralen op het terras verschijnen, krijgen we zin om naar buiten te gaan, de tuin in. U gaat opzoek naar een nieuwe loungeset en wil die dan ook graag z.s.m. in de tuin hebben staan. Dat begrijpen we bij Arbrini. Daarom betekend direct leverbaar bij ons ook echt direct leverbaar! Geen wachttijden van 6 weken, die uitlopen naar 10 en uiteindelijk misschien geannuleerd worden wegens niet meer leverbaar.

Want we weten hoe belangrijk het is dat als de zon schijnt, u ook direct gebruik wilt maken van uw tuin. Helaas moeten we in Nederland soms net wat langer op het mooie weer wachten dan we graag zouden willen, maar dat geldt in niet voor uw loungeset :-)                                                                               

Loungeset Nova zwart design by Arbrini een mega xxl hoekbank met rvs onderstel.    Zon tegoedbon Arbrini    Loungeset Nova hoekbank zwart wicker met rvs onderstel een eigen design van Arbrini   

Maar ook bij Arbrini raakt de voorraad wel een keer op, dus als u weet welke loungeset opstelling er op uw terras mag komen te staan, reserveert u deze dan zodat dat deze op het gewenste moment direct leverbaar is. En mocht het terras of de tuin nog niet helemaal klaar zijn, dan kunt u de levering altijd een weekje doorschuiven, ook dat vinden wij geen probleem. 

Als er bij een artikel staat, levertijd op aanvraag, dan kunt het beste even mailen met de vraag of en wanneer het artikel weer binnenkomt, zo komt u nooit voor verassingen te staan. 

Wilt u liever eerst even komen proefloungen voordat u beslist? Maak dan een afspraak en bezoek onze showroom in Eindhoven. U bent dagelijks welkom met uitzondering van zon en feestdagen.

 

 

« Terug naar het overzicht