Background Image

Outdoor life starts @Arbrini

21.02 2018

Outdoor life, the best life there is...

Heerlijk met het hele gezin, loungen op deze loungeset Lineo zwart wicker tuinbank met rvs onderstel

Ook kiezen steeds meer mensen voor een tweede woning in binnen of buitenland. Waar ook weer een prachtig lounge zonne-terras aangekleed moet worden.  Vaak wordt dit huis ook voor de verhuur aangeboden en wil je wel dat de lounge tuinmeubelen van een degelijke kwaliteit zijn. Hieronder een prachtig terras in Portugal waar deze mensen tot laat in de avond genieten van hun special item loungeset Curved met 2 luxe lounge fauteuils en een 2m. lange tafel. 

Loungeset Curved XXL set 3.25 lange lounge tuin bank met 2 extra luxe fauteuils in Portugal

Ook als u geen tweede huis heeft, maar een balkon of een stadstuin, dan is er altijd wel een hoekje in de tuin wat gezellig aangekleed kan worden met een loungeset of wat mooie lounge stoelen met hockers om heerlijk onderuit te gaan. Kijk voor meer inspiratie op ons fotoboek of kom langs in de showroom. 

Ook in Nederland is het heerlijk genieten van het uitzicht over het water, vakantie vieren in uw eigen tuin. Hier met loungeset Lineo rondwicker grijs met 2 luxe fauteuils met rvs onderstel. 

Loungeset Lineo rondwicker grijs met 2 luxe fauteuils met rvs onderstel

Ook dit prachtige houten vlonder terras, hier aangekleed met Loungeset Curved rondwicker naturel heeft niet meer nodig dan deze fijne bank om te relaxen. Om het terras nog wat meer sfeervol aan te kleden is het leuk om bijvoorbeeld een etagiere met potten en planten neer te zetten. Maar ook zonder tierlantijnen is dit terras al mooi. 

 Loungeset Curved rond-wicker naturel met 15cm dikke kussens

« Terug naar het overzicht