Background Image

Uw loungeset geleverd krijgen in Duitsland, Spanje, of Italiƫ?

13.03 2018

Ook uw terras in het buitenland mooi aankleden, met de transport service van Arbrini!

Voor u, als tweede woning bezitter of verhuurder van een vakantie appartement, bestaat de mogelijkheid om uw Arbrini loungeset op uw vakantie adres te laten leveren. We krijgen bij Arbrini vaak de vraag of we het transport van hun loungeset, naar het buitenland kunnen verzorgen. En ja, dat kan!

 Loungeset wit wicker met textileen outdoor kussens in Spanje. Als u weet wat u graag zou willen bestellen qua loungeset opstelling, en u heeft het exacte adres van de plaats van bestemming, dan kunnen we een prijsopgave maken voor het transport. Een unieke deur tot deur service van onze voordeur naar de die van u, in Spanje, Italië, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

De zending wordt bij ons opgehaald en afhankelijk van waar de levering naar toe gaat, duurt het ongeveer 3-5 dagen voordat de loungeset op uw (meestal zonninge) terras staat. Inmiddels zijn al heel wat Arbrini klanten u voorgegaan.

Zo staat er ergens in Finland met uitzicht op hele hoge bomen een Loungeset Lineo zwart;-) Het tussenstuk van de 3.80m lange bank hebben ze hier los opgesteld als stoel. 

Loungeset Lineo zwart opgesteld op dit prachtige terras in Finland.

Ergens in de Oekraïne staat een loungeset Arbrini rondwicker naturel. Mijn eerste klanten cadeautje geschreven in het Oekraïns;-) geen idee of het klopt maar volgens Google translate moest het dit zijn. klanten cadeautje Arbrini

Op de seychellen loungeset Curved rondwicker grijs. Een prachtig appartement in Ibiza stad, voorzien van witte Arbrini lounge-fauteuils en een bartafel wit met uitzicht over de haven. Maar ook een camping in de Marche, waar je op een Loungeset Arbrini bruin en bijpassende ligbedden, vakantie kan vieren. 

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

« Terug naar het overzicht