Background Image

Uw loungeset uitbreiden? Bij Arbrini kan dat

01.03 2018

Bij Arbrini hoeft uw loungeset niet standaard te zijn.

De tuin is net aangelegd en u wilt uw terras voorzien van een passende loungeset. Of u bent gewoon eens toe aan iets nieuws op het terras, maar dan nét even iets anders... Of na de verhuizing blijkt het nieuwe terras toch nét even wat groter dan het oude terras. U bouwt alsnog die overkapping, en dan blijken wat extra zitplaatsen toch welkom? Geen probleem! want bij Arbrini mag je afwijken van standaard en bestaat de mogelijkheid om later altijd nog één of meerdere stukken bij te bestellen. 

Extra grote hoekbank opstelling Curved rondwicker grijs op Curacao

Meestal worden er in winkels standaard loungesets besteld, en zit je vast aan de afmetingen zoals gegeven. Dat kan in de praktijk lastig zijn. Of de loungeset is te groot of de hoekbank is te klein. Binnen onze vaste maten van de bankdelen zijn er verschillende opstellingsmogelijkheden, maar ook verschillende uitbreidingsmogelijkheden. 

Als u een groot terras heeft, wilt u daar ook een bijpassend formaat lounge-bank op kwijt kunnen. Daarom bestaat bij Arbrini de mogelijkheid om de standaard loungesets groter te maken, door bijvoorbeeld extra tussenstukken te bestellen. Of u kiest ervoor een grote u-bank opstelling te maken en de bank te verlengen met een chaise stuk of extra hockers als voetenbank. Om de zithoek in de tuin compleet te maken, kan de loungeset perfect aangevuld worden met 1 of meerdere stoelen. 

Mega loungeset, xxl hoekbank opstelling wit wicker van Arbrini in een u-vorm opgesteld.

De loungesets staan op de site vaak op 1 manier afgebeeld, maar er kan met de opstelling gespeeld worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden, bijvoorbeeld de rechte Lineo bank kan ook als een hoekbank opgesteld worden als je de hocker in de hoek plaatst. Best handig bij een verjaardag of feestje als je niet met z'n allen op een rij wilt zitten. 

 Loungeset Lineo zwart wicker opgesteld als hoekbank van 2 x 3.80

Maar de standaard opstelling gewoon even een stukje groter maken is geen probleem. Kijk voor meer inspiratie eens op ons fotoboek op de site, of volg ons op Instagram en of Facebook voor de laatste trends en updates. 

Ook als u het terras van uw bedrijf wilt aankleden kunt u bij Arbrini terecht. Heeft u een zaak in België dan kunnen wij de spullen ex 21% btw leveren.(intracommunautair) Al onze prijzen zijn inclusief btw en levering in heel België en Nederland. Ook bieden wij de service dat alles netjes bij u thuis wordt uitgepakt en neergezet in uw tuin (begane grond, en normaal bereikbaar;-)

Heeft u een tweede huis of vakantie woning in het buitenland? Arbrini verzorgt ook het transport van uw bestelde loungeset naar het buitenland. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u mailen naar info@arbrini.nl 
Geeft u het exacte adres op locatie op en wij laten u weten wat de totaal kosten voor levering gaan zijn. Wilt u liever eerst even komen proefloungen? Kom dan gerust eens langs bij Arbrini, u bent dagelijks welkom op afspraak, met uitzondering van de zondag.

Grazie per averci preferito! en graag tot in Eindhoven

 

« Terug naar het overzicht