Over Arbrini

Er was eens....

Arbrini is een familie bedrijf dat voortgekomen is uit Koks keukens. Daar waar het keukenleven steeds meer naar buiten werd verplaatst doordat mensen meer gingen koken in de tuin, kwam ook het ontstaan van Arbrini in beeld. Van buiten koken in de buitenkeuken naar heerlijk loungen en genieten in de tuin kwamen er steeds meer mensen voor de complete beleving naar ons toe.
Uiteindelijk hebben we ons steeds meer toegelegd op de lounge tuinmeubelen. Het produceren en het ontwerpen er van. Zo is het merk Arbrini ontstaan. 
We zijn in 2007-2008 gestart met 1 type en kleur loungeset, al snel volgde een tweede kleur zodat klanten konden kiezen. Van daaruit is het hard gegaan met de kleuren en modellen. In 2010 kwam de eerste website www.arbrini.nl in de lucht en verhuisden we naar een magazijn op Eindhoven airport. Na een jaar of 4 groeiden we daar uit ons jasje en zijn we verhuisd naar Parkforum 6000, 3 km verderop. Waar we nu over een zeer ruime showroom beschikken. Na een korte overbrugging op Zandven 19 te Veldhoven. Verwelkomen we vanaf 1-3-2021 onze klanten in ons zelfgebouwde nieuwe pand aan het Zandven 23 te Veldhoven. Lekker dicht bij de oude locatie. En makkelijk bereikbaar via de afslag Eindhoven Airport. 

We merkten dat klanten onze persoonlijke aanpak en specialisme "de loungeset" konden waarderen. Dit heeft ervoor gezorgd dat we nu al jaren onze eigen ontwerpen bedenken en produceren. We gaan voor net iets anders dan standaard. Dit merk je ook in de flexibiliteit van de bestelmogelijkheden die je bij ons hebt. Lounge-opstellingen kunnen binnen de gegeven maten naar eigen keuze samengesteld worden. Ook hebben we een breed assortiment aan kussen kleur mogelijkheden voor uw Loungeset. Door de eigen sierkussenlijn van ons merk: LazyBear kan er ook nog eens een extra persoonlijke touch aan de gekozen lounge-bank gegeven worden. Door de vele combinatie mogelijkheden van opstelling, kussen kleur en kussen keuze, is er heel veel mogelijk. 

Nieuwsgierig geworden? Maak dan gerust een afspraak en bezoek onze showroom in Veldhoven. 

Het is dagelijks mogelijk onze sets te komen bekijken en uittesten, met uitzondering van zon en feestdagen! Bel gerust voor een afspraak met Arianne 0031615961744.


Alles nog even op een rijtje: bij Arbrini vindt u kwalitatief hoogwaardige kunststof wicker loungesets, lounge-meubelen, tuintafels, en aanverwante tuin-artikelen, welke we zeer gunstig geprijsd kunnen aanbieden. Op al onze loungemeubelen krijgt u 2 jaar garantie, kijk hiervoor bij de algemene voorwaarden.

Arbrini is goedkoop omdat:

 • We zelf produceren en rechtstreeks importeren
 • We er geen dure marketingactiviteiten op nahouden
 • We geen dure showroom hebben, die de hele dag open is.


Arbrini biedt kwaliteit omdat:

 • U dagelijks, met uitzondering van zondag, welkom bent in onze showroom, op afspraak.
 • We dan alle tijd voor u vrij maken om u alles uit te leggen en te laten testen.
 • We een eigen bezorgdienst hebben.
 • We alles netjes tot in de tuin leveren. 
 • Er directe controle en waakzaamheid is op al onze producten.
 • We rechtstreeks verbonden zijn met de productie.
 • Alles extra gecontroleerd wordt vóór uitlevering.
 • En nogmaals gecontroleerd bij uitlevering.
 • We zelf ontwerpen, waardoor we op kleine details letten.
 • Er toezicht is op het gebruik van degelijke materialen van een constante kwaliteit.
 • En we nemen al het afval voor u mee retour.

Arbrini denkt aan het mileu door haar bezorgroutes zo goed als mogelijk op elkaar af te stemmen. We al het afval dat retour komt van de klant, gescheiden aanbieden voor recycling.